Gravid uge 15

Fede ting ved at være gravid

God mandag eftermiddag 🙂

Der er virkelig mange ufede ting ved at være gravid, men der er dælme også mange fede ting! Hvis du er lidt mere i det pessimistiske hjørne, vil jeg anbefale dig at læse mit indlæg her, omkring ufede ting ved at være gravid… I dag vælger vi at se lyst på tingene, så her kommer der en liste med de virkelig nice ting ved at være gravid!

 

  • Det er virkelig sejt at du er i gang med at gro et menneske indeni dig. Overvej lige, at der vokser en anden person i dig med hjerte, lever, øjne, ører og alt muligt andet! Det er altså sejt, hvad kvindekroppen kan.
  • Det er ok, at gå i seng kl 20 en fredag aften. Du er undskyldt. Man bliver virkelig søvnig af at gro en baby. Det er i øvrigt også helt ok at tage en lur kl 10 om formiddagen. Du har trods alt været oppe i 3 timer!
  • At spise morgenmad til aftensmad er ok, ligesom det er ok at spise TUC kiks og tyrkisk peber til morgenmad. Cravings er helt normalt, og det er jo “baby der har lyst til det” – ikke? 😉
  • Det anbefales at man ikke løfter for tungt, når man er gravid. Så.. “skat, denne her indkøbspose er virkelig tung, kan du ikke lige tage den?”
  • Det er mega hyggeligt at komme til scanninger og se den lillebitte baby og vide at det er DIG den er indeni. Man får virkelig SÅ nær en relation på no time.
  • Din kæreste vil med al sandsynlighed virkelig gerne massere dig på lænden, på fødderne, ja, lige hvor du har brug for det, for det er ikke sjovt for ham at se sin kæreste have ondt (det må man gerne udnytte lidt)..
  • Det er okay at begynde at græde til reklamer, fordi du ser en sød hund osv. Det er bare hormonerne. Du er ikke svag! Og nej, jer ikke-gravide… Vi overdriver IKKE når vi siger at ALTING kan få en til at græde. Man er bare en tikkende hormonbombe.
  • Man har virkelig en motivationsfaktor for at leve så sundt som overhovedet muligt – alt, man giver sin krop, får baby. Det motiverer i hvert fald mig helt vildt til at tænke over hvad jeg spiser, at det er sundt og nærende.
  • Jeg glæder mig virkelig til at have født, og skulle starte fra scratch med sin krop og træning. Der er noget helt unikt ved at “starte fra scratch”, og det bliver så spændende at skulle få sin krop fit igen efter fødslen. Det er sjældent, man får en chance i livet for virkelig at starte på ny med noget, men på en måde føles det sådan.
  • Generelt tager folk virkelig hensyn til én når man er gravid, hvilket er utrolig dejligt, og noget man skal være dybt taknemmelig for. Jeg har virkelig haft den sødeste kæreste og sødeste omgangskreds, der har været så forstående over for at man måtte forlade middagsselskabet kl 21 pga. kvalme, ikke kunne overskue at gå en tur pga. træthed, ikke kunne overskue madlavning pga. madlede, ikke kunne overskue selskab pga. træthed osv. Jeg føler mig heldig <3

 

Hvad synes du det bedste ved at være gravid er? 🙂

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 15