Gravid uge 38

En dag i jordemødrenes tegn

Indlægget indeholder reklame for Din Jordemoder Charlotte

Hej med jer!

Puha, jeg er hjemme efter en lang dag on the go. Den har stået på to gange jordemoder – ikke så tit dét sker. 😉

I formiddags var min kæreste og jeg forbi Herlev til jordemodertjek for (formentlig) sidste gang.. Wauw, det er vildt at tænke på. Alting fik topkarakter; perfekt hjertelyd, en baby meget langt nede i bækkenet og et vægtskøn på ca. 2600-2700. En lille mus, men en mus der passer til min krop, så det er perfekt. Jeg fik i øvrigt nogle ret heftige plukveer under vores samtale, og jordemoderen kiggede noget skeptisk på mig og spurgte: “er du sikker på, at du ikke er på vej i fødsel?” Jeg måtte forsikre hende om at jeg havde haft den slags plukveer de sidste mange dage uden nogle øvrige tegn på fødsel, men vi må se hvad der sker. Jeg begynder at kunne mærke nogle slemme jag nede i inderlårene og i lysken, som jordemoderen forklarede var fordi baby skruer sig ned og sætter sig helt klar. Så.. der går sikkert ikke længe før hun er hos os! 🙂

Efter Herlev skulle jeg ud til skønne, skønne Charlotte på Christianshavn og få modningsakupunktur. Hun tjekkede også op på babys status, og kunne ligesom min jordemoder på Herlev sige, at den lille ligger laaangt nede i bækkenet og hun skønnede hende til omkring de 2800.

Og så kom vi til akupunkturen. Hold nu op, hvor var jeg nervøs inden; jeg har altså ret meget nåleskræk, og kan godt blive lidt halvdårlig når jeg skal have taget blodprøver bare ved synet af dén nål. Men fuldstændig ligesom sidst, tog Charlotte sig tid til at forklarer mig hvad nålene skulle gøre godt for og hvorfor man sætter dem i de specifikke punkter. Jeg fik sat to nåle ved foden, en på siden af læggen, en på ydersiden af knæet, en på hånden og en i hovedbunden. Charlotte fortalte mig undervejs om hvad akupunktur egentlig gør; det får kroppen til at være i balance og energistrømmene til at være i flow. Jeg ved, det lyder fuldstændig sygt, men jeg kunne decideret mærke at der strømmede en varme ud fra nålene. Især i dem nede ved foden. Det var virkelig en overraskelse for mig, da jeg nok er lidt af en skeptiker hvad sådan noget angår. Så lå jeg der i 20 minutters tid til rolig, behagelig musik i et fantastisk dejligt lokale, og så kom Charlotte ind igen og fjernede nålene.

Modningsakupunktur er jo ikke “igangsættelse” på dén måde, men det kan virke igangsættende hvis ens krop er klar til at føde. Derudover er der mange der beskriver at fødslen har været lettere, fordi kroppen har været i balance og modningsprocessen er gået hurtigere. Nu skal jeg have akupunktur igen i næste uge (hvis ikke jeg har født inden), og denne gang har jeg meget mere mod på det. 🙂 Det var jo slet ikke så slemt, selvom man godt kan mærke stikket lige når nålen kommer ind. Generelt er jeg simpelthen så tryg ved Charlotte. Hendes mange års alsidige erfaring kan i dén grad mærkes, og man kan virkelig mærke at hun tager sig tid til én – det havde jeg brug for idag, da jeg var lidt bange inden vi gik i gang. Jeg synes I skal tjekke hende ud på Instagram @dinjordemodercharlotte, samt hendes hjemmeside som jeg har linket til i toppen af indlægget. I kan få 10% rabat på alle behandlinger hvis I nævner mit navn, når I bestiller en tid. 🙂 Hvis du sidder derude og er gravid, kan jeg simpelthen varmt anbefale at få en graviditetsmassage – uanset hvor langt du er henne. Og hvis du nærmer dig termin, ligesom mig, så vil jeg også anbefale dig akupunktur.

Håber I får en dejlig aften! Nu skal jeg slappe af, mens min kæreste laver mad. God arbejdsfordeling! 🙂

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 38